Nieuws

  • 30 oktober 2014 Na het succesvolle NRW- NL Business Frühstück, georganiseerd door het VDMA cluster Produktion NRW op 7 maart in Düsseldorf met 120 deelnemers, willen brancheverenigingen en clusters de contacten tussen bedrijven uit Nordrhein-Westfalen en Nederland verder intensiveren door het organiseren van een bijeenkomst op donderdag 13 november a.s. tijdens de Precisiebeurs in Veldhoven.

    Lees verder
  • 23 oktober 2014 Tijdens de Hannover Messe 2015 zal de Nederlandse toeleverende industrie zich presenteren in een paviljoen dat maar liefst 50% groter is dan in 2014. Door de krachten te bundelen en met één gezicht naar buiten te treden, zullen de vier samenwerkende industrie organisaties (Brainport Industries, Koninklijke Metaalunie, Mikrocentrum en Nevat) de Nederlandse maakindustrie als hoogwaardige toeleveringspartner nog sterker kunnen presenteren.
    Lees verder
31 mei 2012

Dutch Technology Week 1-8 Juni 2012

Zaterdag 2 juni, 10-16 uur, The Strip - High Tech Campus Eindhoven
De leden Frencken, KMWE, CCM, NTS Group, TSG Group en Lenze doen zaterdag 2 juni mee met de High Tech Discovery Route voor jong en oud in The Strip op de High Tech Campus Eindhoven. U bent van harte welkom met het gezin.  

http://dutchtechnologyweek.com/en/events/6/high-tech-discovery-route
<< Back