Your High Tech Open Supply Network

Witec Fijnmechanische Techniek


Wanneer goed niet genoeg is

 

Witec biedt totaaloplossingen op het gebied van engineering, protobouw en montage van hoogwaardige modules en complete systemen in de High tech industrie. De specialist in volledige geautomatiseerd draai- en freeswerk met "High mix low volume", fijnmechanische onderdelen en inductieve componenten met een zeer hoog kwaliteitsniveau waarover geen discussie mag bestaan.
Met kennis van en gevoel voor het koppelen van marktontwikkelingen aan technologische mogelijkheden en een 25-jarige ervaring, biedt Witec een unieke combinatie van knowhow op het gebied van zowel de functie als maakbaarheid.
Witec Fijnmechanische Techniek is actief in meerdere High Tech markten. De strategische keuze voor de markten is ingegeven aan de hand van de benodigde competenties.
De competenties die in een bepaalde markt noodzakelijk zijn moeten kunnen worden ingezet bij opdrachtgevers in een andere markt. Het bedrijf heeft hierdoor een stabiele basis. Kruisbestuivingen in kennis geven Witec de brede basis waardoor het bedrijf optimaal kan presteren voor haar klanten. Witec heeft meerdere mogelijkheden om klanten te bedienen, van leverancier van precisieonderdelen tot ketenregiseur bij modules en systemen.
Witec legt de nadruk op kennis en innovatie en heeft, met 25 jaar ervaring en ruim 55 medewerkers in Ter Apel en Stadskanaal, een uitstekende reputatie en een sterke marktpositie opgebouwd, zowel op de nationale als de internationale markt.
Onze jarenlange ervaring en onze moderne productiefaciliteiten in Nederland, maken dat Witec is uitgegroeid tot een stabiele, professionele en betrouwbare partner. Wij zijn gecertificeerd volgens ISO 9001:2008.
Ons devies is: "U besteed uit om van zorgen af te komen, niet om ze erbij te krijgen."; ontzorgen in optima forma.

Mercuriusweg 4 9561 AL Ter Apel Nederland
+31(0)599 58 80 10

Representative

Raimon Warta
Sales Directeur
Close