Your High Tech Open Supply Network
Naamsverandering van Gain naar Brisq per 1 november 2022

Naamsverandering van Gain naar Brisq per 1 november 2022

Vanaf 1 november aanstaande zal Gain Zuidoost b.v. (Best) geen deel meer uitmaken van Gain Automation Technology en samen met Gain Noord b.v. verder gaan onder de naam Brisq Automation.  Na tien jaar van succesvolle samenwerking en onafgebroken groei is bij alle betrokken partners van Gain de overtuiging ontstaan dat opsplitsing betere kansen biedt voor uitbouw van de verschillende activiteiten. 

We gaan vanuit de huidige twee vestigingen Gain Zuidoost en Gain Noord gewoon verder met het leveren van kwalitatief hoogstaande kennis en projecten op het gebied van Industriële Automatisering zoals we dat de afgelopen 10 jaar al hebben gedaan. De huidige werkmaatschappijen worden gecontinueerd, alleen onder de nieuwe namen Brisq Zuid b.v. en Brisq Noord b.v.  Slechts de Shared Service activiteiten, waar de administratieve diensten zijn ondergebracht, zullen ontvlochten worden.

Brisq Automation staat voor het versterken van de maak- en productie-industrie en de geautomatiseerde infrastructuur in Nederland. Dit willen we bereiken door als automation partner de doelen van onze klanten mogelijk te maken. Van advies, via ontwerp naar realisatie en inbedrijfstelling en daarna het beheer. We zijn trots de eerste contouren van onze website www.brisq.nl te kunnen onthullen. Nog meer dan voorheen willen we met eigen medewerkers in vaste dient continuïteit kunnen bieden voor de lange termijn. Met bijna 80 professionals hebben we een enorme hoeveelheid kennis en ervaring voor u beschikbaar. De kwaliteit van ons automatiseringswerk zal nog meer aandacht krijgen, om daarmee een nog betere automatiseringspartner voor u te zijn!

Als gewaardeerde relatie blijven wij graag voor en met u werken vanuit de vestiging of unit waar u op dit moment al mee samenwerkt met dezelfde mensen en dezelfde expertise. We hopen dat we geregeld met u van gedachten mogen wisselen om te bezien hoe we u verder kunnen helpen. En u geregeld mogen updaten met nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied.

Lees hier het bericht over deze naamswijzigng van ons gewaardeerd lid.

Sluit