Your High Tech Open Supply Network
Andra Tech Group neemt het Duitse Mayer Feintechnik over

Andra Tech Group neemt het Duitse Mayer Feintechnik over

Het Nederlandse Andra Tech Group (waartoe ons lid Wilting behoort) heeft per 31 december 2022 100% van de aandelen overgenomen van Mayer Feintechnik, gevestigd in het Duitse Göttingen. Mayer Feintechnik heeft een jaarlijkse omzet van ongeveer 20 miljoen euro en 120 medewerkers. Beide partijen zijn overeengekomen dat de inhoudelijke details van de overname volledig vertrouwelijk blijven. Frank Neuschulz, huidig directeur van Mayer Feintechnik, zal in zijn functie actief blijven evenals zijn ervaren managementteam.

“We kijken ernaar uit om samen te gaan werken met de medewerkers en het management van Mayer Feintechnik om op die manier onze klanten nog beter te ondersteunen en het klantenbestand uit te breiden. Mayer Feintechniks sterke positie in Duitsland levert een belangrijke bijdrage aan onze ambities om Andra Tech Group ook internationaal te laten groeien”, aldus Geert Ketelaars, CEO van Andra Tech Group.

“We kijken ernaar uit om samen te gaan werken met de medewerkers en het management van Mayer Feintechnik om op die manier onze klanten nog beter te ondersteunen en het klantenbestand uit te breiden. Mayer Feintechniks sterke positie in Duitsland levert een belangrijke bijdrage aan onze ambities om Andra Tech Group ook internationaal te laten groeien”, aldus Geert Ketelaars, CEO van Andra Tech Group. Ga naar het persbericht.

Sluit