Your High Tech Open Supply Network

Partners for International Business 'IntoMedBizz'

 

IntoMedBizz was een driejarig actieplan in het kader van het overheidsprogramma Partners for International Business (PIB) wat op 1 oktober 2015 van start ging met 11 High Tech toeleveranciers onder aanvoering van Brainport Industries en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met het doel nieuwe business opportunities op de kansrijke MedTech markt in (Zuid-)Duitsland te genereren, hebben de deelnemende bedrijven gedurende drie jaar (en een verlenging van 1 jaar) diverse activiteiten uitgevoerd om hun netwerk in Duitsland te vergroten. Op vrijdag 14 december 2018 heeft het RVO goedkeuring verleend voor de verlenging van deze PIB tot 31 december 2019 om de doelstellingen te bereiken. 

Brainport Industries zorgde voor de begeleiding en facilitering van de deelnemende bedrijven in het samenwerkingsverband en droeg zorg voor bredere verspreiding van kennis en kennissen naar de achterban.

Meer detailinformatie  en activiteiten leest u op onze Duitstalige website en op de speciale website van Medizintechnik NL  

Per 31 december 2019 eindigde de PIB definitief.

 

Voortzetting initiatief na einde PIB 

Nadat de PIB definitief was beeindigd, hebben de deelnemende leden samen met Brainport Industries besloten om de reeds opgebouwde naamsbekendheid voort te zetten onder de brandname 'Medizintechnik NL powered by Brainport Industries' en actief te blijven op het gebied van medische technologie in met name de Zuid-Duitse deelstaten Beieren en Baden- Württemberg.   Lees meer...

Hieronder volgt een overzicht van de activiteiten en persberichten tijdens de looptijd van de PIB IntoMedBizz (later omgedoopt tot Medizintechnik Holland): 

Sluit